Phoenix minősített hegesztő képző iskola

  • Több mint 15 éves szakmai gyakorlattal és magasan képzett szakemberek közreműködésével, megalakítottuk hegesztéstechnikai oktatóbázisunkat, hogy a Nyugat-Magyarországi valamint Nyugat-Európai magas szakmai és minőségi elvárásokat támasztó hegesztési tevékenységet végző vállalkozások számára jól kvalifikált a kor elvárásainak megfelelő elméleti és gyakorlati tudással rendelkező minősített hegesztőket képezzünk. Oktatóbázisunk a Phoenix Hegesztő Minősítő-képző Iskola elsősorban minősített hegesztők, elméleti és gyakorlati oktatására és vizsgáztatására szakosodott magániskola. Iskolánk az ország egész területéről várja tanítványait, hogy az ismert és elismert hazai és külföldi cégek számára megfelelő utánpótlás biztosítson. Hegesztő oktató bázisunk a TÜV Rheinland akkreditált képzőhelye, valamint hivatalosan elismert vizsgahelye. Korszerűen felszerelt és gépesített, gyakorlati tanműhelyben biztosítjuk a képzésünkön résztvevő hallgatóink, magas színvonalú felkészítését.

  • Tanuljon és fejlődjön a Balaton partján, ahol igény szerint a képzés időtartamára szállás lehetőséget is tudunk biztosítani.

  • Ha Ön már gyakorlott minősített hegesztő és újabb anyagcsoportra vagy bővebb terjedelemre szeretné magát minősíteni, úgy mi biztosítjuk költségkímélő rövid 1 hetes terminusú továbbképzésünket.

  • Vállaljuk hazai és külföldi vállalkozások számára teszt hegesztések lebonyolítását és dokumentálását, hegesztők kiválasztását, magas szakmai követelmények biztosítása mellett.

  • vissza

Minden jog fenntartva PHOENIX weldTeam | PromoSteel Invest Kft. 2015